Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Vloeronderhoud Tilburg

Regelmatig onderhoud van uw vloer in Tilburg kan de levensduur ervan niet alleen flink verlengen, het verbetert ook de uitstraling van het gehele interieur. Vloeronderhoud zorgt ervoor dat een vloer beter beschermd is tegen zandschade en krassen, waardoor deze in topconditie blijft. De vloerspecialisten van PVS Vloeren beschikken over alle benodigde kennis en middelen om uw vloer weer te laten stralen. Bel 013 - 205 06 00 of maak gebruik van het offerteformulier voor vloeronderhoud in Tilburg.


Wat kunt u zelf doen voor het onderhouden van uw vloer?

Er zijn verschillende soorten vloeronderhoud, en sommige hiervan kunt u zelf uitvoeren. Het gaat hierbij om kleine maatregelen die u kunt treffen om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vloer.


  • Voorkom het schuren van vuil en zand op de vloer door deurmatten te plaatsen en regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Bij het dweilen kunt u voor het beste resultaat een scheepje natuurzeep toevoegen.
  • Ga krassen tegen door vilt onder de poten van uw meubels te plakken.
  • Voorkom deukjes op de vloer door niet met harde naaldhakken over de vloer te lopen.
  • Daarnaast raden we aan om periodiek groot onderhoud te laten plegen door vloerspecialisten, om de kwaliteit van uw vloer zoveel mogelijk te waarborgen.


Functie vloeronderhoud Tilburg

Voor bepaalde soorten van vloeronderhoud is vakkennis vereist. We kunnen uw vloer grondig reinigen met speciale middelen en de modernste apparatuur. Daarnaast kunnen we hem opschuren, lakken, oliën of in de was zetten om hem weer in oude glorie te herstellen. In Tilburg en omgeving staan onze vloerspecialisten voor u klaar voor alle soorten vloeronderhoud.


Het lakken van een vloer

Een van de meest gebruikte vormen van vloeronderhoud is het lakken van een houten vloer. Dit is zo populair omdat het eenvoudig is, en tegelijkertijd ontzettend efficiënt. Van een zorgvuldig aangebrachte laklaag kunt u tot wel tien jaar plezier hebben. Er zijn verschillende soorten lak, u kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een matte lak of een glanslak. Een matte lak zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt, terwijl een glanslak zorgt voor een moderne uitstraling. We overleggen graag met u wat het beste past bij uw interieur.


Het oliën van een vloer

Een andere veel voorkomende vorm van onderhoud is het oliën van een vloer. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling, waarbij u kunt kiezen uit een ruim aanbod van kleuren. Zo kunnen we de werkzaamheden geheel naar uw wensen invullen.


Contact met PVS Vloeren voor vloeronderhoud in Tilburg

Wilt u de levensduur van uw vloer optimaliseren door deze tijdig te beschermen tegen slijtage? De vloerspecialisten van PVS Vloeren helpen u graag. Neem contact op via 013 - 205 06 00 of door het offerteformulier in te vullen.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring