Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Vloerrenovatie Tilburg

Een vloer krijgt veel te verduren en is dan ook regelmatig het slachtoffer van slijtageplekken en beschadigingen. Dit doet niet alleen af aan de uitstraling van uw interieur maar is ook gevaarlijk. Losliggende planken en splinters kunnen immers vervelende situaties opleveren. Door het tijdig uitvoeren van vloerrenovatie kunt u deze problemen eenvoudig voorkomen en de levensduur van uw vloer flink verlengen. De vloerspecialisten van PVS Vloeren helpen u hier graag bij. Bel 013 - 205 06 00 voor meer informatie, maak een afspraak of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Functie vloerrenovatie

Door middel van vloerrenovatie in Tilburg kunnen we de uitstraling van uw interieur een boost geven en veiligheidsproblemen voorkomen. Renovatie betekent dat we iets verbeteren aan uw vloer: we maken deze bijvoorbeeld duurzamer of leggen een vloer van een betere kwaliteit. Ook kunnen we gelijk uw ondervloer aanpakken om voor een betere vloerisolatie te zorgen.

De verbetering van uw vloer kan ook teweeg gebracht worden door simpele werkzaamheden, zoals het aanbrengen van een nieuw lak of olie. Bij parketvloeren kunnen we kleine plekjes vakkundig voor u herstellen en nieuwe stukken bijleggen. Zo ziet uw vloer er snel weer uit als nieuw!

Werkwijze vloerrenovatie Tilburg

Onze ervaren vloerspecialisten kunnen praktisch elke vloer renoveren. Wij hebben jaren ervaring met vloerrenovatie en de beschikking over moderne gereedschappen en renovatiemiddelen. Het maakt dus niet uit of u een authentieke visgraatvloer, traditioneel parket of modern laminaat wilt laten renoveren: we kunnen elke klus aan.

Elke vloer is anders, en elke vloer vraagt dan ook om een specifieke aanpak. We komen graag bij u langs om de vloer te inspecteren en met u te overleggen over de mogelijkheden. Zo komen we altijd tot een geschikte oplossing voor uw vloer, en komt u nooit voor verassingen te staan.

Kosten vloerrenovatie

De kosten van vloerrenovatie zijn afhankelijk van de precieze werkzaamheden, het materiaal en de oppervlakte van uw vloer. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden binnen uw budget.

Contact met PVS Vloeren in Tilburg voor vloerrenovatie

De vloerspecialisten van PVS Vloeren bieden vloerrenovatie op maat. We houden rekening met uw wensen en komen, in overleg met u, tot een passende oplossing voor elke vloer. Onze ervaring en expertise zorgen voor een snelle en vakkundige uitvoering van alle benodigde werkzaamheden.

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Bel voor advies of een vrijblijvend oriëntatiegesprek naar 013 - 205 06 00 of vul het offerteformulier in om een offerte aan te vragen. In Tilburg en omgeving staan onze vloerexperts dagelijks voor u klaar!

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring