013 - 205 06 00

Vloerenspecialist in Tilburg

Vloer renovatie Tilburg

We staan er niet vaak bij stil, maar de vloer in uw woning krijgt veel te verduren. Zeker na een aantal jaren is de kans groot dat een houten vloer of parketvloer slijtageplekken en beschadigingen vertoont. Dit doet niet alleen af aan de uitstraling van uw interieur maar is ook gevaarlijk. Losliggende planken en splinters kunnen immers vervelende situaties opleveren. Wij helpen u deze problemen te voorkomen, door tijdig vloer renovatie uit te voeren. Laat uw vloer vernieuwen door de vloerspecialisten van P.V.S. Meubelen B.V..

Vloer renovatie: werkwijze

Onze ervaren vloerspecialisten kunnen praktisch elke vloer renoveren. Zij hebben jaren ervaring met vloer renovatie en de beschikking over moderne gereedschappen en renovatiemiddelen. Het maakt dus niet uit of u een authentieke visgraatvloer, traditioneel parket of modern laminaat wilt laten repareren: we kunnen elke klus aan.

Omdat we altijd maatwerk leveren hebben we geen standaard actieplan op de plank liggen. Wij starten een opdracht voor vloer herstellen daarom altijd met een gesprek. Hierin overleggen we wat uw wensen zijn en wat het beste plan van aanpak is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is precies duidelijk wat onze vloerspecialisten zullen gaan doen.

Advies voor vloer opknappen

Laat uw vloer weer een toegevoegde waarde zijn aan uw woning: bel voor advies of een vrijblijvend oriëntatiegesprek naar 013 - 205 06 00 of vul het contactformulier in. In Tilburg en omgeving staan onze vloerexperts dagelijks voor u klaar!

 
 

Ons werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen en Sprang-Capelle.

Waarom P.V.S. Meubelen

  • Flexibiliteit
  • Eigen showroom
  • Verkoop en levering eigen vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Parket
• Laminaat
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Let op!

In verband met garantie leggen wij geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging