Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Parketrenovatie in Tilburg

Parketvloeren zijn erg populair, omdat het een duurzaam en natuurlijk materiaal is. Het is daarnaast vrij eenvoudig te onderhouden en op te knappen. Een parketvloer kan vrij eenvoudig bewerkt worden op een manier die ervoor zorgt dat hij er weer als nieuw uitziet. In Tilburg en omstreken kunt u bij de vloerspecialisten van PVS Vloeren terecht voor vakkundige parketrenovatie. We kunnen alle soorten vloeren weer een nieuw leven inblazen!

Parket opknappen en schuren Tilburg

In de loop van de jaren kan er slijtage ontstaan aan uw vloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen en zwarte vochtplekken. Om uw vloer er weer netjes uit te laten zien, kunt u uw vloer laten opschuren. Hiermee wordt de bovenste laag van het parket er afgeschuurd, waardoor de beschadigingen eenvoudig weggewerkt worden. Na het schuren wordt de vloer afgewerkt naar uw persoonlijke voorkeur. U kunt ervoor kiezen om het parket te herstellen naar de originele staat, maar u kunt ook voor een andere afwerking kiezen, zoals een ander kleurtje of extra glans. Daarna oogt uw vloer als nieuw en kan het weer een lange tijd meegaan.

Beschadigd parket herstellen

Soms komt het voor dat het opschuren van uw vloer niet voldoende is. Wanneer deze bovengemiddeld veel slijtagesporen vertoont, zoals gaten in de vloer of rotte plekken, kan het zijn dat er hele planken vervangen moeten worden. De parket renovatie kan dan bestaan uit het vervangen van de beschadigde planken en het netjes aanhelen van de nieuwe planken aan de oude, doormiddel van schuren en lakken. We zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit, zodat uw vloer er weer uitziet als nieuw.

Contact met PVS Vloeren voor parketrenovatie in Tilburg

De vloerspecialisten van PVS Vloeren staan voor u klaar voor al uw vloerrenovatieklussen. We komen graag uw vloer inspecteren, waarna we de mogelijkheden met u bespreken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 013 - 205 06 00, of direct een offerte aanvragen via het offerteformulier.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring