Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Parketvloer in Tilburg

Wilt u een nieuwe parketvloer? PVS Vloeren levert in de regio Tilburg verschillende soorten houten vloeren. Een parketvloer heeft een authentiek karakter en is op diverse manieren te leggen. Komt u er niet uit? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Bel ons via 013 - 205 06 00 of maak gebuik van het offerteformulier.

Soorten parket Tilburg

Hout is een natuurproduct en als zodanig zeer veelzijdig en bewerkelijk. U kunt voor uw vloer kiezen tussen massief parket, dat bestaat uit 100% hout, of lamelparket. Bij lamelparket bestaat de bovenste toplaag uit massief hout, maar de laag daaronder is van MDF. U kunt voor beide vloersoorten uit talloze houtsoorten kiezen, waarvan eiken nog steeds de populairste is.

Behalve de houtsoort kunt u variëren met het legpatroon (denk aan een visgraatmotief of mozaïek), maar ook met de kleur en de afwerking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een blinkend resultaat door het gebruik van vernis, maar u kunt ook voor een mat effect kiezen door olie te gebruiken.

Voordelen parketvloer

Een parketvloer is niet alleen erg veelzijdig, maar ook nog eens duurzaam: vanwege zijn dikte verslijt hij erg langzaam en kan hij erg lang meegaan (mits hij goed onderhouden wordt). Daarnaast isoleert parket relatief goed. Een parketvloer is comfortabel in het gebruik en zorgt voor een warme sfeer in huis.

Onderhoud parket Tilburg

Als een parketvloer minder mooi wordt na een aantal jaren, kunt u deze flink opknappen door hem te schuren en af te werken met een olie of een lak. Het is ook belangrijk om het parket regelmatig te stofzuigen met een zachte borstel. Als u uw parketvloer goed onderhoudt, kan deze erg lang meegaan!

Contact met PVS Vloeren voor leggen paketvloer

In Tilburg en omgeving helpen wij u graag met het leggen van uw vloer, ook als u deze elders gekocht heeft. Wilt u direct een afspraak maken voor uw vloer met een parketspecialist van PVS Vloeren? Neem dan contact met ons op via 013 - 205 06 00 om een afspraak te maken of vul het offerteformulier in om een offerte aan te vragen.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring