Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Typen vloeren Tilburg

Bij PVS Vloeren kunt u terecht voor veel verschillende typen vloeren. Twijfelt u voor welke vloer u het beste kunt gaan? We adviseren u graag voor de beste oplossing voor uw woning. Bel naar 013 - 205 06 00 of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

We werken met de volgende materialen:

Welk type vloer kiest u?

Er zijn verschillende dingen om rekening mee te houden bij het uitzoeken van uw vloer. Een vloer heeft veel invloed op de uitstraling en de sfeer van een ruimte, daarom is het belangrijk dat deze past bij de stijl van uw interieur. Daarnaast wilt u waarschijnlijk ook letten op de prijs van uw vloer, hoe duurzaam deze is en of er veel werk gaat in het onderhouden en schoonmaken ervan. Sommige vloeren moeten afgewerkt worden met een olie of lak, terwijl anderen gelijk na het leggen in gebruik genomen kunnen worden.

Een houten vloer wordt bijvoorbeeld vaak gekozen vanwege het natuurlijke karakter ervan, maar een vloer van laminaat of PVC is dan weer goedkoper en makkelijker in het onderhoud. Een vloer van linoleum of vinyl is erg geluiddempend, maar kan niet meer gerepareerd worden wanneer deze eenmaal beschadigd is. We kijken graag met u mee naar een vloer die aan uw wensen voldoet.

Contact met PVS Vloeren voor al uw vloersoorten in Tilburg

Wilt u zich laten adviseren over de verschillende soorten vloeren, of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u uw vloer snel en professioneel laten leggen? De vloerspecialisten van PVS Vloeren beschikken over veel kennis en ervaring met betrekking tot alle verschillende vloertypes.

Naast de verschillende vloersoorten kunt u ook bij ons terecht voor vloeronderhoud, renovatie en vloerafwerking. Maak direct een afspraak met één van onze vakmannen door te bellen naar 013 - 205 06 00, of vraag eerst een offerte aan via ons offerteformulier.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring