013 - 205 06 00

Vloerenspecialist in Tilburg

Typen vloeren Tilburg

Bij P.V.S. Meubelen B.V. kunt u terecht voor veel verschillende typen vloeren. Twijfelt u voor welke vloer u het beste kunt gaan? We adviseren u graag voor de beste oplossing voor uw woning. Bel naar 013 - 205 06 00 of neem contact op via het contactformulier.

We werken met de volgende materialen:

Welk type vloer kiest u?

Er zijn verschillende dingen om rekening mee te houden bij het uitzoeken van uw vloer. Een vloer heeft veel invloed op de uitstraling en de sfeer van een ruimte, daarom is het belangrijk dat deze past bij de stijl van uw interieur. Daarnaast wilt u waarschijnlijk ook letten op de prijs van uw vloer, hoe duurzaam deze is en of er veel werk gaat in het onderhouden en schoonmaken ervan. Sommige vloeren moeten afgewerkt worden met een olie of lak, terwijl anderen gelijk na het leggen in gebruik genomen kunnen worden.

Een houten vloer wordt bijvoorbeeld vaak gekozen vanwege het natuurlijke karakter ervan, maar een vloer van laminaat of PVC is dan weer goedkoper en makkelijker in het onderhoud. Een vloer van linoleum of vinyl is erg geluiddempend, maar kan niet meer gerepareerd worden wanneer deze eenmaal beschadigd is. We kijken graag met u mee naar een vloer die aan uw wensen voldoet.

Contact met P.V.S. Meubelen B.V. voor al uw vloersoorten in Tilburg

Wilt u zich laten adviseren over de verschillende soorten vloeren, of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u uw vloer snel en professioneel laten leggen? De vloerspecialisten van P.V.S. Meubelen B.V. beschikken over veel kennis en ervaring met betrekking tot alle verschillende vloertypes.

Naast de verschillende vloersoorten kunt u ook bij ons terecht voor vloeronderhoud, renovatie en vloerafwerking. Maak direct een afspraak met één van onze vakmannen door te bellen naar 013 - 205 06 00, of vraag eerst een offerte aan via ons contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen en Sprang-Capelle.

Waarom P.V.S. Meubelen

  • Flexibiliteit
  • Eigen showroom
  • Verkoop en levering eigen vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Parket
• Laminaat
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Let op!

In verband met garantie leggen wij geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging