013 - 205 06 00

Vloerenspecialist in Tilburg

Vloer leggen? P.V.S. Meubelen B.V. helpt!

Het leggen van een vloer lijkt misschien een koud kunstje. Maar dat is het niet! Een vloer leggen is veel meer dan alleen het plaatsen van de planken. Goede installatie begint bij het kiezen van de juiste ondervloer en gereedschappen. Daarna is, zeker het leggen van een houten vloer en parket, een specialistische klus. Wordt de vloer niet op de juiste manier geplaatst? Dan zullen door de werking van het materiaal veel problemen ontstaan. Voorkom dit en kies ervoor om uw nieuwe vloer door onze vloerexperts te laten plaatsen.

Houten vloeren, parket en laminaat

Bij ons kiest u uit een groot assortiment aan vloeren. We hebben vele soorten vloeren op voorraad. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

En wilt u toch liever zelf de vloer leggen? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Onze vloerspecialisten geven u advies over de plaatsing en het onderhoud van het materiaal. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan de klus.

Specialist in Tilburg

In Tilburg en omgeving zijn we met recht de vloerspecialist. Ook voor het leggen van vloeren op vloerverwarming en vloerkoeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen en uw oude vloer vervangen? Bel dan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 
 

Ons werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen en Sprang-Capelle.

Waarom P.V.S. Meubelen

  • Flexibiliteit
  • Eigen showroom
  • Verkoop en levering eigen vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Parket
• Laminaat
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Let op!

In verband met garantie leggen wij geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging