Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Grenen vloer leggen in Tilburg

Een grenen vloer is een houten vloer die gemaakt wordt uit het hout van de grove den. De meeste Europese producenten gebruiken hiervoor het hout van de Franse den: een relatief goedkope houtsoort die makkelijk bewerkbaar is. Als u voor een grenen vloer gaat, wordt deze meestal blank bij u afgeleverd, zodat u deze zelf nog kunt (laten) afwerken op de manier die bij uw interieur past.

Voordelen Grenen vloer Tilburg

Vaak kiezen mensen voor een grenen vloer vanwege de warme, levendige uitstraling. Daarnaast zijn ze relatief goedkoop en eenvoudig te onderhouden. Er zijn veel variaties mogelijk in grenen vloeren, u kunt kiezen uit verschillende kleurenpatronen en afwerkingen. Zo kunt u de vloer precies aanpassen aan uw wensen.

Onderhoud Grenen vloer

Naaldhout is niet zo’n hard materiaal. Hierdoor kan een grenen vloer, in tegenstelling tot een eikenhouten vloer, relatief zacht zijn. Dit leidt ertoe dat u gebruikssporen lastig kunt vermijden. Juist de krasjes en de putjes die ontstaan door het gebruik van een grenen vloer, geven deze zijn charme.

Toch zijn er wel een aantal dingen die u kunt doen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw vloer. U kunt bijvoorbeeld regelmatig uw huis stofzuigen, een deurmat aanschaffen en af en toe een licht natte doek over de vloer halen. Dit om te voorkomen dat zand en ander stof kleine beschadigingen op uw vloer veroorzaken.

Vloerspecialisten kunnen u bovendien helpen met het onderhouden van uw vloer door deze door te schuren. Hierdoor kan deze er weer mooi en egaal uit komen te zien. Na het schuren wordt de vloer in de olie gezet, of wordt er een laag vernis aangebracht.

Contact met PVS Vloeren voor het leggen van een grenen vloer

In Tilburg kan PVS Vloeren u snel voorzien van een nieuwe vloer. Onze vloerspecialisten weten hoe ze het hout snel aan kunnen leggen zonder schade te veroorzaken. Bovendien zorgt onze professionele afwerking ervoor dat de vloer nog lang mee gaat. Aarzel niet om contact op te nemen via 013 - 205 06 00. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring