Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Eikenhouten vloer Tilburg

Eikenhouten vloeren waren ook in de Middeleeuwen al populair, en dat is in de 21ste eeuw weinig veranderd. Voor een hoogwaardig, tijdloos interieur is eikenhout uitstekend geschikt. U heeft de keuze uit een vloer van massief hout of multiplank, en daarbij kunt u ook nog kiezen tussen verschillende soorten eikenhout.

Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u graag een eikenvloer laten leggen? Bel PVS Vloeren op 013 - 205 06 00 of vraag een offerte aan via het offerteformulier. Ook wanneer u graag nog wat meer informatie wilt over de karakteristieken van een eikenhouten vloer. Wij informeren u graag.

Frans eiken

De grootste eyecatcher van Frans eikenhout zijn de warme, cognac-achtige tinten. Omdat er niet zoveel noesten in zitten is de tekening of textuur van het hout vrij rustig. Er zijn ook varianten met meer noesten, als u liever een wat meer gevarieerde, levendige vloer heeft. Ook wat betreft kleur is er voldoende variatie mogelijk.

Amerikaans eikenhout

Amerikaans eikenhout wordt doorgaans in twee soorten op de markt gebracht: rood en wit eikenhout. Een rode eikenhoutenvloer kenmerkt zich door zijn opvallende kleurverschillen en prachtige vlampatronen. Doorgaans wordt deze vloer geprepareerd met natuurlijke oliën, zodat de uitstraling bewaard blijft. Wit eikenhout van Amerikaanse bodem is wat bleker en de nerftekeningen zijn doorgaans iets groter qua lengte.

Europees eiken

Europees eikenhout groeit doorgaans in wat koudere gebieden. Het hout groeit hierdoor langzamer en is daardoor wat harder en donkerder van kleur. Veel ouderwetse vloeren in statelijke panden zijn van dit materiaal gemaakt. Door zijn hardheid gaat het lang mee en kan het verschillende malen geschuurd worden.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? PVS Vloeren staat u in de regio Tilburg graag bij. Onze vloerenspecialisten kunnen u helpen bij de keuze, het aanleggen en de afwerking. Raadpleeg ons nu!

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring