Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Houten vloer Tilburg

Hout heeft een karakteristieke, natuurlijke uitstraling. Daarmee is het leggen van een houten vloer de perfecte manier om een andere sfeer in huis te creëren. De warme uitstraling van hout wordt door vrijwel geen ander materiaal geëvenaard. Er zijn echter ook aan paar dingen om rekening mee te houden als u een houten vloer wilt laten leggen, of deze al heeft liggen.

Onderhoud

Hout ‘leeft’, dat wil zeggen dat het een materiaal is dat kan uitzetten, kan krimpen en kan verkleuren. Dit betekent dat een vloer van hout voldoende onderhoud nodig heeft, zodat u hier zo lang mogelijk van kunt blijven genieten. Het in de olie of in de lak zetten van de houten vloerplanken kan al een enorm verschil maken. We overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Houten vloer leggen Tilburg

We raden aan om voor het leggen van een houten vloer een professionele vakman in te schakelen. Hout is een kwetsbaar materiaal, dat snel beschadigd kan raken tijdens het leggen van de vloer. Er moet bijvoorbeeld goed rekening gehouden worden met de ondergrond, zodat er geen vocht in het hout trekt. Vocht kan ervoor zorgen dat het hout gaat routen en snel beschadigd raakt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om over de juiste kennis en ervaring te beschikken. De vakmannen van PVS Vloeren helpen u graag.

Contact met PVS Vloeren in Tilburg voor uw houten vloer

Bij PVS Vloeren beschikken we over professionele vakkrachten, die uw vloer snel en professioneel plaatsen. Daarbij adviseren we u ook gelijk over de beste manieren om uw nieuwe vloer te onderhouden, zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Goed onderhoud zorgt er daarnaast voor dat u hoge herstelkosten in een later stadium kunt voorkomen.

We helpen u graag bij de keuze voor het juiste materiaal en de juiste onderhoudsmethodes. U kunt eenvoudig onze hulp inschakelen via 013 - 205 06 00 of vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring