013 - 205 06 00

Vloerenspecialist in Tilburg

Deskundig vloeradvies in Tilburg

Bij P.V.S. Meubelen B.V. bent u aan het juiste adres voor deskundig advies over het leggen en de aankoop van uw nieuwe vloer. Onze ervaren vloerexperts helpen u bij het maken van de juiste keuzes en zorgen ervoor dat u jaren plezier hebt van de door u gekozen vloer.

Vakkundig geholpen

We helpen u bij het maken van de belangrijkste keuzes. Zo adviseren we bij het kiezen van de juiste ondervloer, zorgen we dat u weet welke isolatieopties er bestaan en vertellen we u alles over de verschillende materialen. Elk vloertype heeft namelijk eigen voor- en nadelen en een passend onderhoudsschema. Afhankelijk van uw wensen stellen we samen met u de perfecte vloer samen.

En we helpen u niet alleen met het maken van belangrijke technische keuzes. Ook waar het gaat om het kiezen van de meest passende kleur, het beste legpatroon en mooiste motief staan we voor u klaar. Weet u bijvoorbeeld het verschil tussen visgraat, Hongaarse punt en mozaïek? Onze doorgewinterde experts wel. We laten u bij een vloeradvies graag voorbeelden zien van vloeren die we in het verleden realiseerden. Zo geven we u een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden.

Geen verplichtingen

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We delen onze kennis graag zonder verdere verplichtingen met u. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vloeradvies.

 
 

Ons werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen en Sprang-Capelle.

Waarom P.V.S. Meubelen

  • Flexibiliteit
  • Eigen showroom
  • Verkoop en levering eigen vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Parket
• Laminaat
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Let op!

In verband met garantie leggen wij geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging