013 - 799 96 24

Uw vloerenspecialist in Tilburg

Deskundig vloeradvies in Tilburg

Bij P.V.S. Meubelen B.V. bent u aan het juiste adres voor deskundig advies over het leggen en de aankoop van uw nieuwe vloer. Onze ervaren vloerexperts helpen u bij het maken van de juiste keuzes en zorgen ervoor dat u jaren plezier hebt van de door u gekozen vloer.

Vakkundig geholpen

We helpen u bij het maken van de belangrijkste keuzes. Zo adviseren we bij het kiezen van de juiste ondervloer, zorgen we dat u weet welke isolatieopties er bestaan en vertellen we u alles over de verschillende materialen. Elk vloertype heeft namelijk eigen voor- en nadelen en een passend onderhoudsschema. Afhankelijk van uw wensen stellen we samen met u de perfecte vloer samen.

En we helpen u niet alleen met het maken van belangrijke technische keuzes. Ook waar het gaat om het kiezen van de meest passende kleur, het beste legpatroon en mooiste motief staan we voor u klaar. Weet u bijvoorbeeld het verschil tussen visgraat, Hongaarse punt en mozaïek? Onze doorgewinterde experts wel. We laten u bij een vloeradvies graag voorbeelden zien van vloeren die we in het verleden realiseerden. Zo geven we u een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden.

Geen verplichtingen

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We delen onze kennis graag zonder verdere verplichtingen met u. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vloeradvies.

Ons werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen en Sprang-Capelle.

Waarom P.V.S. Meubelen

  • Flexibiliteit
  • Eigen showroom
  • Verkoop en levering eigen vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 799 96 24.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Parket
• Laminaat
• Vloer leggen
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Let op!

In verband met garantie leggen wij geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging