Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Linoleum vloer Tilburg

Een linoleum vloer bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen zoals hars, houtmeel, lijnzaadolie en jute. Omdat het productieproces ervan ook nog eens natuurvriendelijk is, is linoleum uitermate goed voor het milieu. De vloer is recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Linoleum (of marmoleum, een merknaam voor linoleum) is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Daardoor is het bij uitstek een goed materiaal als u een creatief idee heeft voor uw vloer.

Voordelen linoleum vloer Tilburg

Linoleum is niet alleen heel erg duurzaam en veelzijdig, het heeft nog vele andere voordelen. Zo heeft het een hele goede warmtegeleiding. Zeker in combinatie met vloerverwarming zorgt dit ervoor dat het een hele fijne vloer is om (met blote voeten) overheen te lopen. Linoleum is brandveilig, geluiddempend en erg sterk. Daarnaast zorgt de lijnolie in de vloer ervoor dat bacteriën zich niet zo snel voort kunnen planten. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat linoleum, zeker voor gezinnen met kleine kinderen, een interessante mogelijkheid is.

Onderhoud

Linoleum is een van de makkelijkste vloeren om te onderhouden. Vanwege zijn antistatische eigenschappen kunt u stof en vuil makkelijk van de vloer verwijderen door af en toe even een stofzuiger of een stofwisser door de ruimte te trekken. U kunt de vloer eventueel ook dweilen, maar let er dan wel op dat u niet te veel water gebruikt. Af en toe moet de vloer ook van een nieuwe laklaag worden voorzien zodat deze op zijn mooist blijft.

Contact met PVS Vloeren voor het leggen van uw vloer

Het leggen van een linoleum vloer kan vrij eenvoudig zijn. Als u gebruik maakt van ‘klik-linoleum’, kunt u de panelen snel en eenvoudig aan elkaar klikken. Een andere manier om linoleum te leggen, is door deze vast te lijmen aan de ondervloer. Dit zorgt voor een nog strakker resultaat. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met een vloerenspecialist.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 013 - 205 06 00. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring