Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Vloerafwerking in Tilburg

Na het plaatsen van een vloer wordt deze vaak nog afgewerkt, zodat hij bestand is tegen dagelijks gebruik. Zonder een passende afwerking zullen krassen, gebruikssporen en vuil direct zichtbaar zijn, wat de levensduur van de vloer flink in kan korten.

In Tilburg helpen de vloerspecialisten van PVS Vloeren u graag met het vakkundig afwerken van uw vloer in , zodat deze langer mee gaat en er mooi uit blijft zien. We beschikken over veel kennis en ervaring, waardoor we de afwerking van alle soorten vloeren op ons kunnen nemen. Bel 013 - 205 06 00 voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Afwerking houten vloer Tilburg

Er wordt vaak voor een houten vloer gekozen vanwege het natuurlijke karakter hiervan. Maar ditzelfde karakter zorgt er ook voor dat het een kwetsbaar materiaal is, zeker in vergelijking met andere vloertypen. Daarom is het van groot belang dat het hout een goede afwerking krijgt.

Er zijn verschillende soorten afwerking mogelijk. Welke methode het beste is voor uw vloer, hangt af van de houtsoort, van uw woonsituatie en de ruimte waarin de vloer ligt. We gaan graag met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen. U kunt hierbij denken aan de volgende methoden:

Vloerafwerking voor een frisse uitstraling

Vloerafwerking in Tilburg wordt niet alleen ingezet om uw vloer te beschermen, het kan ook gebruikt worden om uw vloer een nieuwe look te geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lak met een bepaalde kleurtint, of een hoogglans lak. We helpen u graag bij het uitkiezen van de afwerking die bij uw interieur past.

Contact met PVS Vloeren voor vloerafwerking in Tilburg

Wilt u uw vloer netjes laten afwerken zodat deze langer meegaat, of om de uitstraling ervan te veranderen? De vloerspecialisten van PVS Vloeren werken snel en vakkundig, en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de beste oplossing te bieden voor elke vloersoort. Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken via 013 - 205 06 00. U kunt ook het offerteformulier invullen om vrijblijvend een offerteaanvraag te doen.

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring