Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

PVC vloer Tilburg

PVC vloeren worden vaak ingezet als vervanger voor houten of stenen vloeren. Het is erg makkelijk te bewerken, waardoor het goed geschikt is voor verschillende doeleinden. PVC heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren, en het is makkelijk te onderhouden.

Voordelen PVC vloeren

PVC is niet alleen makkelijk bewerkbaar, het is daardoor vaak ook goedkoper dan andere materialen, zoals hout. Bovendien er veel verschillende soorten en maten PVC-vloeren, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat past bij uw wensen. Er zijn bijvoorbeeld PVC vloeren met een gladde betonuitstraling, maar ook met een grove houtstructuur. Zo kunt u een vloer krijgen met het karakter van hout of steen, maar die veel onderhoudsvriendelijker en functioneler is dan echt hout en steen. PVC is bovendien waterafstotend en goed bestand tegen krassen. Het is geluids- en warmte-isolerend, en zeer sterk. Dit alles maakt PVC een verstandige en duurzame keuze voor uw vloer.

Onderhoud PVC vloer Tilburg

Omdat PVC zo onderhoudsvriendelijk is, is het vaak voldoende om de vloer eens in de zoveel tijd even te stofzuigen en te dweilen, om overtollig stof en zand te verwijderen. Heeft uw PVC vloer toch wat meer aandacht nodig en bent u op zoek naar een vloerenspecialist die u hierbij kunt helpen? De vakmannen van PVS Vloeren zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van verschillende soorten vloeren. We zorgen ervoor dat uw vloer nog vele jaren mee kan en er weer als nieuw uitziet. Ook als u op zoek bent naar een compleet nieuwe uitstraling van uw vloer, helpen we u graag.

Contact met PVS Vloeren voor leggen en onderhouden pvc vloer

Wilt u contact met ons opnemen voor het leggen, renoveren of onderhouden van een vloer? Of wilt u informeren naar de mogelijkheden? Onze vloerspecialisten zijn telefonisch bereikbaar via 013 - 205 06 00. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvraag doen via het offerteformulier.

 

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring