Vloerenspecialist in Tilburg

Specialist in vloeren en vloeronderhoud

✓  Zeer tevreden klanten!

✓ Verkoop & Levering eigen vloeren

✓ Eigen showroom

✓ Zeer flexibel

Houten vloer renoveren in Tilburg

Begint uw houten vloer tekenen van slijtage te vertonen? Vloerrenovatie kan dan uitkomst bieden. Wij van PVS Vloeren zorgen ervoor dat uw versleten of kapotte vloer in Tilburg er weer als nieuw uitziet. Neem contact op via 013 - 205 06 00 of maak gebruik van het offerteformulier.

Waarom een houten vloer renoveren?

Hout is een uniek materiaal omdat het ‘leeft’. Hout kan krimpen en uitzetten, en verkleuren. Dit geeft het zijn natuurlijke karakter en uitstraling, maar maakt het ook een erg kwetsbaar product. Dagelijks gebruik van uw vloer zorgt al snel voor beschadiging van het materiaal en slijtage.

Het voordeel van een houten vloer is dat deze dik genoeg is om meerdere keren te schuren, waardoor we zelfs vloeren die zwaar beschadigd zijn kunnen opknappen. Daarnaast kan het op veel verschillende manieren bewerkt worden. Door een houten vloer te bewerken kunnen we deze sterker en weerbaarder maken, waardoor hij veel langer mee gaat.

Schade aan houten vloer herstellen

Er zijn verschillende mogelijkheden om schade aan vloeren weg te werken. De meest gebruikte techniek voor vloerrenovatie bij een houten vloer is het opschuren van het hout. Wij beschikken over speciale machines die dit een erg efficiënte klus maken. Het schuren van de vloer zorgt ervoor dat de slijtage en de krassen niet meer zichtbaar zijn. De vloer heeft weer een egale kleur en ziet er uit als nieuw.

Na het schuren werken we de vloer af met een olie of lak naar keuze. Welk product we gebruiken bepaalt het uiterlijk van het eindproduct. We kunnen uw vloer herstellen zoals deze er in originele staat bijlag, maar we kunnen ook een andere afwerking toepassen voor een frisse uitstraling. Er zijn verschillende soorten olie en lak mogelijk, u kunt bijvoorbeeld kiezen tussen glans of mat, en tussen verschillende kleuren.

Vloer vervangen Tilburg

Soms is het niet voldoende om uw vloer op te schuren en is het nodig om (een deel van) de vloer te vervangen. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn wanneer het hout verrot is of wanneer er gaten in de vloer zitten. We kunnen één of meerdere planken vervangen en zorgen er altijd voor dat het nieuwe deel naadloos aansluit op de huidige vloer. We gaan graag met u in gesprek over een gepaste oplossing voor uw vloer.

Contact met PVS Vloeren voor vloerrenovatie in Tilburg

We komen graag bij u langs in Tilburg en omgeving voor een inspectie en renovatie van uw houten vloer. Neem eenvoudig contact met ons op via 013 - 205 06 00, of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier.

 

PVS Vloeren

úw vloerenspecialist!

Wij zijn gevestigd in Moergestel en werkzaam in Tilburg en omgeving. Bel nu met één van onze specialisten.

Neem nú contact met ons op om een expert te spreken over uw vloerwerk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het versturen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vestigingsgegevens

PVS Vloeren
De Sonman 20
5066GJ Moergestel

KVK 18028464

Tel. 013 - 205 06 00

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring